Skip to content
GRATIS VERZENDING BOVEN €50
UNIEKE PRODUCTEN
TEVREDENHEIDSGARANTIE

Je mag alles binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos ontbinden. Dit kan per mail naar info@winefoodandliving.nl, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt.

  • Om de retour snel te verwerken, vragen wij je de retour aan te melden via een e-mail of met behulp van retourformulier.
  • Verzend jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst. de herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.
  • Verstuur de retouren met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking naar Wine, Food and Living, Pompenburg 180, 3032 EM Rotterdam. Verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
  • Slechts de rechtstreekse kosten voor de retourzending komen voor rekening van consument/klant. Consument/klant dient derhalve zelf de retourkosten te dragen. Indien deze kosten hoger zijn dan het reguliere posttarief, geeft Wine Food and Living een raming van deze kosten
  • Wij adviseren altijd om een bewijs van retour zenden te vragen bij het desbetreffende punt.
  • Binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen, krijg je je geld teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald.
  • Tenzij Wine, Food and Living aanbiedt het product zelf af te halen, mag Wine Food and Living wachten met terugbetalen tot Wine Food and Living het product heeft ontvangen of tot consument/klant aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Modelformulier voor herroeping kun je hier downloaden

Back To Top