Skip to content
GRATIS VERZENDING BOVEN €50
UNIEKE PRODUCTEN
TEVREDENHEIDSGARANTIE

Even voorstellen

Wat ontzettend leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. In de “Corona tijd” hebben wij des te meer gemerkt dat een relaxte thuisbasis heel belangrijk en fijn is. Wij werken tegenwoordig (deels) vanuit huis, zijn officieus juf en meester geworden, hebben inmiddels onze eigen sportattributen om dat lijf toch nog een beetje in shape te houden maar merken dat goed ontspannen net zo’n een belangrijke factor is. 

Zelf vinden wij dat stukje ontspanning terug door te genieten van lekker eten met een mooie wijn en goed gezelschap. Maar ook door een warm interieur om ons heen te creëren en er een heerlijk thuis van te maken. Een sfeervol huis waar we zelf ‘de slingers ophangen’. Vanuit die gedachte is het balletje gaan rollen en is Wine, Food and Living ontstaan. 

Wie zijn wij?
Links: Jennifer is de drijvende kracht en oprichtster van Wine, Food, and Living. Ze woont met haar sportieve gezin, zoons Jayden, Seth en haar man Serge, in Berkel en Rodenrijs. Jennifer heeft in de commerciële sector gewerkt als projectmanager en werkt momenteel weer bij een advocatenkantoor waar ze met veel plezier werkt. “De combinatie met mijn huidige baan en Wine, Food and Living is eigenlijk perfect. Zo is er nu ook ruimte om met mijn passie voor interieur bezig te zijn en de ondernemers kant te ontdekken, waar ik veel zin in heb!”.

Rechts: Melissa, de ‘side-kick’ van Jennifer. Woont samen met John en kids Sven, Tess en Ella in Voorburg. Momenteel stort ze zich op haar studie aan de PABO maar heeft altijd een communicatie/marketing functie gehad. Ook haar achtergrond als fotograaf komt goed van pas. “Dat ik Jennifer kan ondersteunen met de webshop vind ik zo tof om te doen. We zijn oud-collega’s en die klik was er eigenlijk vanaf het eerste moment. Wat we tot nu toe al hebben neergezet daar zijn we heel trots op en er zijn nog veel meer plannen voor de toekomst van Wine, Food and Living. Can’t wait!

Nog een ‘shout out’ naar de man die Wine, Food and Living mogelijk heeft gemaakt; Ruud, je bent goud waard!

Mocht je iets willen vragen over de collecties, producten, voorraad, you name it, mail dan gerust. We helpen je graag.

Veel liefs van ons.

Meet Us

WhatsApp Image 2021-04-25 at 15.54.04
WhatsApp Image 2021-04-25 at 15.59.44
Back To Top