Skip to content
GRATIS VERZENDING BOVEN €50
UNIEKE PRODUCTEN
TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wine Food and Living (KvK: 80967531), verleent je hierbij toegang tot de website www.winefoodandliving.nl en nodigt je uit het aangebodene te kopen.

Wine Food and Living behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover een mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Wine Food and Living spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Wine Food and Living.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Wine Food and Living. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Wine, Food and Living nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Wine Food and Living.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Back To Top